Old Grand-Dad Golfclub Nederland

2014-9

2014-9 Stichting Amerpoort locatie Vosseveld hometrainer

Toegekend € 4500, –

Regioconsul Cees Verkerk

Amerpoort is een zorgorganisatie die diensten verleent aan mensen met een verstandelijke beperking. Cliënten kunnen bij ons terecht voor een uiteenlopend en flexibel aanbod op het gebied van wonen, logeren, dagbesteding, vorming en training, vrijetijdsbesteding, thuiszorg, advies en ondersteuning. Amerpoort is actief in de provincie Utrecht en ’t Gooi. Wij verlenen diensten aan meer dan 2.400 cliënten. Op het prachtige parkachtige landgoed Vosseveld in Soest is het thuis voor 28 jongeren met een ernstig meervoudige beperking (EMB). Deze groep kan vanwege de ernst van hun beperkingen niet naar school, ook niet naar het speciale onderwijs. Zij zijn allen rolstoelgebonden en voor alle dagelijkse levensbehoeftes en handelingen volledig afhankelijk van anderen. Het is een zeer kwetsbare groep. Naast de verstandelijke beperking is een aantal cliënten ook epileptisch of heeft bijkomende psychische problematiek, waardoor hun zelfstandigheid en hun mogelijkheden om erop uit te gaan of bezigheden buitenshuis te zoeken beperkt zijn.

Voor deze kwetsbare groep is gevraagd om een motomed. Met dit apparaat worden rolstoelgebruikers op een nieuwe manier getraind.

De projectcoördinator heeft dit project afgesloten met een toezegging van € 4500, –

www.amerpoort.nl

Vosseveld IMG 4643 SmallBij de offiiciele ingebruikname van deze hometrainer was onze regioconsul Cees Verkerk aanwezig (zie foto)

Meer over de aanbieding klik hier

 

 

Terug naar Schenkingen en Toezeggingen