Old Grand-Dad Golfclub Nederland

2016-050/45

2016-45 Mondriaan Kinderen en Jeugdigen, Zuid-Limburg

Toegezegd € 5.277,–

OGD-grootvader Piet Vogelaar en Clubconsul Frits Bär, het Rijk van Margraten

Mondriaan Kinderen en Jeugdigen is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg.

Door preventie en met medisch specialistische diagnostiek en behandeling, werkt Mondriaan, bij voorkeur in of dicht bij de leefomgeving van de jeugdige, aan een gezonder toekomstperspectief voor deze kinderen.

Mondriaan heeft poliklinische, klinische en dagbehandeling op locaties in Heerlen en Maastricht en biedt indien nodig crisisinterventie.

Ook jeugdigen die problemen hebben met middelengebruik kunnen bij Mondriaan Kinderen en Jeugdigen terecht. Ook worden kinderen en jeugdigen met een autismespectrumstoornis behandeld.

Het gaat om kinderen met psychiatrische- en gedragsproblemen die vaak met flinke achterstand aan het leven begonnen zijn.

In deze tijd van playstations, I-pad en andere digitale verleidingen, is het belangrijk dat de kinderen dicht bij huis dagelijks buiten kunnen spelen en zich lichamelijk inspannen.

Om de kinderen in de groep Ortho-psychiatrie in de openlucht buiten te laten spelen en zich lichamelijk in te spannen, schenkt Old Grand-Dad € 5.277,– voor een Free Runner fitnesstoestel.

https://www.mondriaankindenjeugd.nl

Terug naar Schenkingen en Toezeggingen