Old Grand-Dad Golfclub Nederland

logo adelante

2018-26

2018-26 Adelante Kind en Jeugd

 logo adelante

 

Toegekend: € 2.500,–

Te besteden aan: de zandbak van de vernieuwde speelplaats voor de allerjongsten

 

Met een racerunner of Petra-bike, een driewielfiets met borststeun, zonder pedalen , kunnen kinderen lopen en rennen. In 2015 schonken Old Grand-Dad en leden van Golfclub Brunssummerheide aan de ‘Adelante kinderen’ in Valkenburg aan de Geul zo’n speciale fiets.

‘Adelante kinderen’ in Valkenburg aan de Geul biedt zorg aan gehandicapte kinderen van 0-4 jaar in therapeutische peutergroepen. Alle zorg wordt uitsluitend verleend door professionals.
Bij het speciaal onderwijs haalt Adelante het beste uit kinderen met een beperking., onder meer door verschillende expertises onder één dak te combineren. Kinderen en jongeren volgen niet alleen passend onderwijs, zij revalideren er en krijgen woonbegeleiding.
De status van de speelvoorzieningen bij de huizen was een zorgorganisatie onwaardig en deed de kinderen ernstig tekort. Het project ter verbetering van de speelvoorzieningen, in de zomer van 2018 aangepakt, behelst de (her-)inrichting van de speelplaats met zandbakken, schommels en speelhuisjes.

Met de OGD schenking van € 2.500,– wordt een zandbak aangeschaft.

De succesvolle OGD schenking in 2015 was voor Adelante aanleiding zich opnieuw bij Old Grand-Dad te melden. Deze nieuwe OGD schenking is tot stand gekomen zonder tussenkomst van een OGD Clubconsul.
OGD Regioconsul Zuid-Oost is Jan de Vries

 

https://www.adelante-zorggroep.nl/

Terug naar Schenkingen 2018