Old Grand-Dad Golfclub Nederland

2018 32 logo special in golf

2018-32

2018-32 Special in Golf, Capelle aan den IJssel

 2018 32 logo special in golf

 

Toegekend: € 5.000,–

Te besteden aan geschikt golf lesmateriaal

G-Golf omdat golf geen beperkingen kent

De Stichting Special-in-Golf, een onafhankelijke non-profit organisatie, leert gehandicapten golfen. Golf is een heel geschikte sport voor gehandicapten. Naast lichamelijke stimulatie en gezondheidsbevordering in het algemeen, is golfen voor goed voor sociale interactie en geeft het heel veel plezier.
In nauwe samenwerking met Golfpro’s, coaches en verenigingen met hun commissies, heeft Special-in-Golf verschillende trajecten ontwikkeld voor G-Golf. Zo presenteert Special-in-Golf zich op evenementen, verzorgt zij workshops en clinics op locatie bij, bijvoorbeeld zorginstellingen en geeft de stichting golflessen.

                                          2018 32 special in golf 2                   2018 32 special in golf

Cora van Rongen, PGA golfprofessional sinds 2015 na een carrière in de verpleging, reist als golfpro met feitelijk ongeschikt lesmateriaal voor haar speciale doelgroep, naar locaties waar de basisvoorzieningen vaak ook niet voldoen.

                                                                                      2018 32 cora van rongen golfpro     Cora van Rongen, golfpro en verpleegkundige

OGD verstrekt deze schenking mede op een positief advies van Ramon van Wingerden van de NGF, die het project en de inzet van Cora volledig ondersteunt.

Met de OGD schenking van € 5.000,– worden sets clubs, matten, veilige slagkooi en ballen aangeschaft. De OGD schenking is een initiatief van Cora van Rongen, golfpro, ondersteund door OGD Clubconsul Roy Wekker, Capelle aan den IJssel G&CC, OGD Regioconsul Zuid-West Paul Versluis en de NGF, Ramon van Wingerden.

www.specialingolf.nl

Terug naar Schenkingen 2018