Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Logo OGD RGB 2 small

2019-34

 Logo OGD RGB 2 small

2019-34 Muziekfestival Friesland Sneek

 

Toegekend: € 1.000,–

Te besteden aan: muziekfestival

               2019 34 Muziek Festival SneekMFF

Het Muziekfestival Friesland organiseert al vele jaren een carnaval feest voor gehandicapten, vaak het jaarlijkse uitje voor deze mensen.

‘GrootSneek’ rapporteert: “15 november 2019 werd er voor de 27e keer het Muziek Festival Friesland in de Sneker sporthal georganiseerd. Dit wordt georganiseerd voor mensen met een beperking uit heel Friesland.
Met diverse optredens van o.a. Wesly Bronkhorst, Jay Jay Bauer en de Sneker Andre Hazes was het wederom één groot feest.

                                                        2019 34 MFF3
Tussendoor draaide Dj Michael alles aan elkaar. Uiteraard mocht Advendo niet ontbreken, samen met de presentatie van Sander Balk en carnavalsvereniging de Oeletoeters zorgden zij voor alle feestelijkheid op de dansvloer.
Rond 22:30 kwam er een eind aan dit prachtige feest waar veel bezoekers al dagen voor aanvang kriebels in de buik van hebben. Met een kleine attentie na afloop gingen men voldaan weer terug naar huis.”

OGD droeg bij aan de feestvreugde met een donatie van € 1.000,–, een initiatief van Gert Schwandt, OGD Clubconsul Golfclub Gaasterland en Cees Röthengatter, Regioconsul Noord-Oost.

                                                                        2019 34 Gaasterland

Terug naar Schenkingen 2019