Old Grand-Dad Golfclub Nederland

2020 01 Logo OGD RGB 2 small

2020-01

 

 2020 01 Logo OGD RGB 2 small

2020-01 Logeerhuis Q-dreams De Glind Amersfoort

                                                   2020 01 logo Q dreams 300x200 kopie

Toegekend: € 7.500,–

Te besteden aan: aanpassing eigen bus voor rolstoelen

                                                             2010 01 de wijde mantel

Q-Dreams is het logeerhuis van ‘Wooninitiatief’ De Wijde Mantel dat centraal in De Glind bij Amersfoort ligt. Een groene oase, in een dorpje met veel faciliteiten voor kinderen.

                                         2020 01 Wooninitiatief De Wijde Mantel Nora                                 2020 01 Wooninitiatief De Wijde Mantel Pascal
Nora, Mees en Pascal wonen met hun ouders in ‘De Wijde Mantel’, een woonerf met 6 gezinshuizen. Deze huurhuizen zijn speciaal gebouwd om zelfstandig en onafhankelijk, als compleet gezin samen te wonen met een meervoudig beperkte zoon of dochter.
Je woont er net als in een gewone straat maar met de kracht van het wooncollectief en de gemeenschappelijke voorzieningen.

Q-Dreams is het kleinschalige logeerhuis met veel voorzieningen – het is bijvoorbeeld volledig rolstoeltoegankelijk – voor maximaal vier jonge, meervoudig beperkte kinderen van 5 tot en met 18 jaar, die één-op-één begeleiding, persoonlijke verzorging en soms medische zorg nodig hebben.

Logeren bij Q-Dreams betekent voor de kinderen plezier maken, actief bezig zijn binnen ieders individuele mogelijkheden, er op uit gaan, of juist chillen in de relaxte omgeving.

Q-dreams gaat een bus kopen en die aanpassen voor het vervoeren van rolstoelen. Een dergelijk transportmiddel is een absolute noodzaak om de kinderen te krijgen waar wat te doen is.

OGD schenkt € 7.500,– voor de aanpassing van de aan te schaffen bus.

Deze OGD schenking is een initiatief van Harry Kuyper OGD donateur- en grootvader van een meervoudig gehandicapte kleindochter en Wijnand Eissens, Clubconsul van De Batouwe.

                                                                                            2020 01 de batouwe logo

https://www.dewijdemantel.nl/logeren/

 

Terug naar Schenkingen 2020