Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Logo OGD RGB 2 small

2020-08

Logo OGD RGB 2 small

2020-08 Reinaerde De Weteringhoek Houten

 

Logo Reinaerde

 

Toegekend: € 2.000,–

Te besteden aan: bijdrage in transport- en verblijfskosten 3-daags kamp

 

2019 02 Dat is mensenwerk Weteringhoek

 

Kinder Dag Centrum Reinaerde De Weteringhoek vangt kinderen en jongeren tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking op en stimuleert hun ontwikkeling op verschillende manieren met professionals die beschikken over alle noodzakelijke expertises en vrijwilligers voor begeleiding.
Reinaerde draagt daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van jongeren met beperkingen.

 

In 2018 schonk OGD € 1.000,– waarvoor een groep jongeren met hun begeleiders, een dagtocht naar een specifiek voor gehandicapten opengesteld klimparcours maakten. Zij werden die dag uitgedaagd in hun rolstoel een klimparcours van 5 meter hoogte te overwinnen.
In 2019 schonk OGD € 3.500,– voor een Gympedia materiaalkast met specifieke materialen voor het Motor Activity Trainings Program, het MATP of Reinaerde Fit. Het programma Reinaerde Fit stimuleert kinderen zich gezond te voeden en voldoende te bewegen, waardoor het lichaam beter werkt, fit wordt en fit blijft.
Met deze OGD schenking van € 2.000,– wil het KDC een 3-daags kamp in de Peel als onderdeel van het ontwikkelingsprogramma organiseren. Dit kamp is op een aangepaste vakantieboerderij.

De OGD schenking is een eigen initiatief Kinderdagcentrum De Weteringhoek

https://www.reinaerde.nl/

Terug naar Schenkingen 2020