Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Afgelast

Afgelasting seizoen 2020

OGD hakt knoop door:
Wedstrijdprogramma 2020 afgelast
Afgelast


Het OGD-bestuur meent, als organisatie die volledig bestaat uit personen die tot de meest kwetsbare groep behoren en zich inzet voor jonge mensen,

er goed aan te doen voor nu onze belangen ondergeschikt te maken aan de ontstane situatie en gelasten om die reden het gehele wedstrijdprogramma voor dit jaar af.
Ook de al eerder afgelaste Consuldag, die gepland stond voor 27 maart, zal ook op 12 oktober niet kunnen doorgaan. Met de Eindhovensche Golfclub zijn goede afspraken gemaakt voor het voorjaar 2021.

Binnenkort zal, in combinatie met het jaarlijks donatieverzoek, in een boodschap aan OGD donateurs de situatie uitgelegd worden en op hen zal een beroep gedaan worden hun jaarlijkse bijdrage dit jaar gul te laten zijn. De kans bestaat immers dat projecten, waarvoor de OGD zich inzet, te maken krijgen met afhakende andere sponsors door de economische gevolgen van deze pandemie, zodat de OGD hulp extra nodig zal blijken.

Het spreekt vanzelf dat het bestuur de beslissing tot afgelasting zeer betreurt, maar zij denken dat dit de beste oplossing is. Er zijn nu prioriteiten die terecht voorrang verdienen.