Old Grand-Dad Golfclub Nederland

2019 Harry Klokman Haverlij

Consuldag 2019

Harry Klokman (Haverleij) winnaar Consuldag 2019

2019 Harry Klokman Haverlij20181209 logo kennemergolf

Op de prachtige baan van De Kennemer, die zo vroeg in het seizoen, 18 maart 2019, er al prima bij ligt, scoort Harry Klokman (Haverleij) 39 Stableford punten en wint daarmee in een veld van ruim 90 golfende OGD clubconsuls de felbegeerde Jelle Tjaden Trofee.

Voorzichtig geworden door vroegere ervaringen na langere regenachtige perioden, werden door de genereuze gastheren van De Kennemer, die de baan vanwege het 9e lustrum van onze stichting om niet ter beschikking stelden, geen buggy’s toegelaten. Enerzijds moest daardoor een aantal consul grootvaders afzien van deelneming, terwijl een ander deel, als door een wonder getroffen, toch de zware baan lopend wist te bedwingen. 

Door druk verkeer, deels veroorzaakt door een treinstaking, hadden veel consuls moeite om tijdig De Kennemer te bereiken. Enkelen, die al kort na vertrek flinke vertraging opliepen door fileleed, zijn zelfs halverwege teruggekeerd naar huis. Een tijdige aankomst was onmogelijk geworden. Gelukkig toonde het weer zich van zijn beste kant, bleef het droog en toonde de zon zich bij tijd en wijle, waardoor het een prachtige golfdag werd.
Anders dan gebruikelijk werd om elf uur gestart met een Shotgunstart. Nu eens niet eerst de consulbijeenkomst, maar eerst golfen.
Na de wedstrijd en de gezellige nazit, werd begonnen met de bijeenkomst, waarbij alle consuls plaatsnamen aan de stemmig gedekte tafels, waaraan, na een niet al te lange vergadering, waarbij een hele reeks nieuwe consuls werd voorgesteld, een feestelijk diner werd uitgeserveerd. Al met al een geslaagd experiment, die omkering van vergadering en golf, gelet op de puike stemming die de gehele dag bezit genomen had van de spelers.

 

Winnaar 2019  Putter  Cluhuis Kennemer  Vergadering

 

Klik op de link om naar het fraaie fotoalbum van Peter van Mens te gaan:
https://myalbum.com/album/h21d2Afxq7s4 

Uitslag beste 14 spelers:

Uitslag Kennemer 2019