Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Winnaar

Regiowedstrijd Centrum Midden 2021

Regiowedstrijd Centrum Midden 12 juli 2021
Verrassend hoge scores in Dronten

De regio finale van Centrum Midden is op maandag 12 juli gespeeld op de Golf Residentie Dronten. Het gehele park zag er prima uit, heel verzorgd. Je voelde je in een resort in Florida en ook het weer werkte gezellig mee.

De baan zag er goed  uit. En toen gingen de 79 grootvaders om 13.00 uur los. Niet normaal meer. Hele hoge scores.

  1. Winnaar is Henk Bruis (Batouwe) 49 punten (Hcp 29,0 -Playing 32)
  2. Len Acda (Dronten) 47 punten
  3. Arnold v Bergenhenegouwen (Veldzijde) 44 punten
  4. Hille de Graaf (De Goyer) 44 punten
  5. Herpert Trouw (Veldzijde) 42 punten
  6. Jan Willem Dijckmeester,

August van Garderen, 
Harry Donderwinkel

Douwe Pals

(Allen 41 punten)

Beste golfer: is Cees vd Weert van Amelisweerd, playing handicap 17, aantal punten 40 dus netto 23 punten. Dus zonder handicap verrekening.

De scores waren fenomenaal:
Negen spelers met meer dan 40 Stableford punten; de beste zelfs 49! Dit is te verklaren door de condities van de 5800 meter lange baan: Kurkdroog en keihard, waardoor de ballen flink door rolden. Ook binnen de golfclub wordt momenteel regelmatig exceptioneel hoog gescoord. De rough was onlangs gemaaid, wat ook meehielp. En het prachtige weer was natuurlijk ook niet verkeerd.

We konden gelukkig, ondanks corona, onze finale  bijna in oude stijl spelen.

Er waren geen longest drives, geen specials zoals Longest en Neary en op het laatste moment, door de laatste overheidsmaatregelen, ook geen douches.  Natuurlijk hielden we voldoende afstand, ook bij de prijsuitreiking. Iedere speler ontving de startlijst per mail, welke hole hij moest starten en de scorekaarten van elke flight  lagen op zijn tafel.  Tafelnummer was ook flightnummer.  Ook werkten we met consumptiemunten om zo min mogelijk contactpunten te hebben. Deze aanpak gaf veel rust.

De afsluitende BBQ was prima. Grote variëteit aan soorten vlees en van alles ruim voldoende. Door het mooie weer hebben we nog lang kunnen nagenieten op het prachtige terras van “De Vier Seizoenen”.

En ja, toen werd onze OGD-vlag weer gestreken, weer een jaartje in de opslag.

Afsluitend wil ik de VvE Golf Residentie Dronten en restaurant “De Vier Seizoenen” nog hartelijk danken voor de gastvrijheid, en de Marshall voor het rondbrengen van drinken en een versnapering. En de Clubconsul Guus Krens, die heeft geregeld dat wij hier voor zeer aantrekkelijke condities een prachtige dag konden beleven en mij ontlast heeft van het inrichten van de wedstrijd en enkele andere organisatorische zaken.
John Duvivier, Regioconsul Centrum Midden

Winnaar   Bruto winnaar
Henk Bruis (De Batouwe)                                      Cees vd Weert (Amelisweert)

 

Totaal verpakkingen

Groepsfoto van alle prijswinnaars