Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Amelisweerd Clubhuis

Clubwedstrijd Amelisweerd

Gulle sponsor verrast Clubwedstrijd Amelisweerd
Amelisweerd Clubhuis

Bij Amelisweerd is Johan de Noord clubconsul. Nog niet zo lang. Hij kwam van Martenplek uit Drenthe. Regiconsul Luc ter Heide stelde voor hem naar zijn nieuwe club Amelisweerd over te schrijven.

Tot ze er beide achter kwamen dat daar nog geen OGD afdeling bestond. “Nou dan richt jij hem daar toch op.” stelde Luc aan Johan voor. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels is er sinds 2019 een OGD afdeling en is Johan daar een zeer actieve consul. Zo organiseerde hij dit jaar de clubwedstrijd. Samen met een groepje grootmoeders die voor Kika golfden.
Heel interessant was daarbij zijn actie met enkele medestanders om op zoek te gaan naar sponsors. Hij slaagde er in om mondiaal leverancier Redexim – grote speler op het gebied van machines voor onderhoud van sportvelden, waaronder golfbanen – voor zijn plannen te interesseren. Dat resulteerde direct in een prachtige donatie van maar liefst € 2.000,= die inmiddels werd overgemaakt naar OGD penningmeester Jan Moen. Hartelijk dank Redexim, maar uiteraard ook Johan voor zijn slagvaardige handelen. Klik voor een leuk verslag van de geslaagde clubwedstrijd op Amelisweerd.op de button hieronder.

Verslag Clubwedstrijd Amelisweerd