Old Grand-Dad Golfclub Nederland

beeldje zonder club

Het beeldje dat zijn club verloor

Het beeldje dat zijn club verloor

beeldje zonder club

Onze penningmeester Gerrit Horlings krijgt soms bijzondere post en is vervolgens niks te beroerd om dan wat moeite te doen.

Zier hier een brief van kort geleden: 

Beste penningmeester,

Ik heb destijds, in 2004, een beeldje gewonnen. Helaas is de club niet meer te vinden sinds er een probleem in mijn kamer heeft plaats gevonden. Dat vind ik wel heel jammer. Vandaar mijn vraag aan jullie of er zo een klein clubje naar mij opgestuurd kan worden want dan ziet het er weer heel leuk uit, als ik dat er weer aan kan koppelen.
Ik hoop het.

Zo zonder het clubje ziet het mannetje er niet uit, zie foto hierboven. Dus ik rommel wat in mijn archief en ik vind nog een club. Doe hem in een enveloppe, postzegel erop en een donateur gelukkig gemaakt. Maar ….de reactie was:

Ik was erg blij toen ik de post envelop zag van de OGD.
Ik haalde het eruit maar het was gebroken. Ik denk dat de postwerker er te ruw mee omgegaan is. De kop is er vanaf gebroken en die heb ik geprobeerd eraan te lijmen maar dat kon helaas niet. Ik neem aan dat als zoiets verzonden wordt, dat er dan een beschermend hoesje om heen moet. Ik vind het zo jammer dat het niet gelukt is. Ik was dolgelukkig toen ik de envelop zag en vind het verschrikkelijk jammer wat de post er mee gedaan heeft.

Ik strijk met de hand over mijn hart en stuur nog een keer een clubje op. Deze keer stevig ingepakt. In een enveloppe, postzegel erop en naar de post. Wat doen we toch ons best voor de donateurs. Maar …..
Kreeg vandaag weer een envelop van jullie maar er was een briefje van Post NL bij:

Post NL

Hoe is het mogelijk maar ik stuur de donateur een bemoedigende mail:

Beste opa Cees,
We laten ons niet kisten. Het komt goed!
Vrijdag gaat er nog één keer een clubje op de post.

Weer heel

En toen was alles toch weer goed