Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Disclaimer

Disclaimer Old Grand-Dad website

De doelstellingen en informatie over de ANBI status van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland – de Stichting – zijn vermeld op deze officiële website www.oldgranddad.nl van de Stichting, evenals overzichten van verleende schenkingen aan goede doelen, overzichten van gespeelde regio- en landelijke wedstrijden door de grootvader donateurs en financiële verslagen, al dan niet in de (gearchiveerde) Jaarberichten.

 

Disclaimer

Stichting Old Grand-Dad Club Nederland stelt de inhoud van deze website zorgvuldig samen en de Stichting, noch bestuur, webmaster, redactie en auteurs staan op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de gegevens en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen gebaseerd op informatie in deze website. Aan deze website kunnen geen rechten ontleend worden. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website. Door deze website te bezoeken en de op deze website vermelde informatie te gebruiken, verklaart de bezoeker zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Voorzitter: Jan de Vries, voorzitter@oldgranddad.nl
Secretaris: Cees Verkerk, secretaris@oldgranddad.nl
Penningmeester: Jan Moen, penningmeester@oldgranddad.nl
Bestuurslid Projecten : Jan Orie,projecten@oldgranddad.nl
Bestuurslid Golf: Dirk van Kappen, golf@oldgranddad.nl
Webmaster: Maarten Stratenus, webmaster@oldgranddad.nl
Redactie: Hannes van de Stadt, redactie@oldgranddad.nl

Adreswijzigingen aan de clubconsul

Bank rekeningen t.n.v. Stichting Old Grand-Dad Club te Barneveld:
ABN-Amro 41.20.51.095 / IBAN: NL18 ABNA 0412051095 / BIC: ABNNNL2A
ING bank 3266722 / IBAN: NL79I NGB 0003266722 / BIC: INGBNL2A
www.oldgranddad.nl

Onderstaande fotografen verleenden De Stichting het gebruiksrecht van de op website gepubliceerde foto’s: Koen Suyk, Friso Leunge, Herman Berteler, Peter van Mens, Ed Eelman, Hannes van de Stadt.