Old Grand-Dad Golfclub Nederland

4 voorzitters op een rij 01

Ere Grootvader Robert Schrijver overleden

In Memoriam Robert Schrijver – Ere Voorzitter
Secretaris 2000-2002 – Voorzitter 2002-2010
4 voorzitters op een rij 01 

Het droeve bericht bereikte ons dat Robert Schrijver, voormalig Secretaris en Voorzitter van onze Stichting op 23 augustus 2019, op 77 jarige leeftijd is overleden. Op de foto Robert rechts, geflankeerd door Marlof Strumphler, Jelle Tjaden en Helgert van Raamt.

Iedereen die Robert kende zal hem herinneren als een humorvolle man, voor wie de Old Grand-Dad belangrijk en waardevol was.
Onvermoeibaar was hij binnen de organisatie als het ging om het handhaven, uitbouwen van de beide activiteiten van de OGD, de wedstrijden en de goede doelen, de projecten. De verhalen zijn dat iedereen die Robert ontmoette bij zijn toetreding tot de Stichting, in zijn vroege periode wist dat dit 
de toekomstig voorzitter was. 

De OGD groeide, met behoud van stijl en waarden.
Bij Robert waren de donateurs “Grootvaders”, geen “opa’s” en iedereen die de OGD een goed hart toedroeg, werd een certificeerde “Vrind”. 

Hij was voor menigeen de mentor die richting gaf, de vriend die altijd bereid was te helpen, de flight-genoot die de ronde lang het plezier vasthield, 18 holes plus één. Zijn conditie heeft hem belet om zich de laatste jaren actief met Old Grand-Dad bezig te houden. 

De Stichting Old Grand-Dad heeft met het overlijden van Robert een Vrind verloren en we wensen zijn vrouw Edith veel sterkte met het verlies.

Helgert van Raamt 
Voorzitter