Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Winnaar LF2017

Finale 2017

De Landelijke Finale werd op 7 augustus 2017 gespeel op de Heemskerkse Golfclub

 

Peter Boonstoppel Wassenaarse Golfclub Rozenstein nipt
            

                   ‘Best Golfende Grootvader 2017’

 

Na een sidderende eindspurt op de Heemkerkse Golfclub mag Grootvader Peter Boonstoppel van de Wassenaarse Golfclub Rozenstein zich de ”Best Golfende Grootvader van Nederland 2017” noemen.
Runner-up Leo Vermeer van Golfclub ‘De Hooge Rotterdamsche’ in Bergschenhoek maakte het de winnaar knap lastig door met eveneens 37 stableford punten binnen te komen. Peter won nipt door 1 punt meer te scoren op de laatste 9 holes.
Ook de nummers 3 en 4, Joep Matthijssen van de Golfclub Wouse Plantage in Bergen op Zoom en Adrie Arts van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen bij Groningen, zaten ieder met 35 stableford punten de winnaar dicht op de hielen.

Peter Boonstoppel nam de titel van 2016 over van Jef Michielsen van de Noord-Brabantse golfclub Princenbosch bij Molenschot.

Adrie Arts van de Noord-Nederlandse, spelend van exact handicap 11.8, won de mooie kristallen karaf met OGD-logo behorend bij de unieke Old Grand-Dad prijs voor het hoogste aantal stablefordpunten berekend van scratch, zonder handicap.

Na 115 voorrondes en acht Regiowedstrijden, speelden op 7 augustus 2017 82 finalisten voor de 43e maal de ‘Old Grand-Dad’ Landelijke Finale, dit jaar op de schitterende baan van de Heemskerkse Golfclub.
De Old Grand-Dad golfclub ontbeert weliswaar een eigen baan, maar de 115 aangesloten golfclubs faciliteren in roulatie de Old Grand-Dad golfwedstrijden.

Winnaar Peter Boonstoppel ontving uit handen van Old Grand-Dad Voorzitter Helgert van Raamt zowel de OGD Wisselbeker als het bronzen ‘Grootvader golfer’ beeldje beschikbaar gesteld door Melis Gieterijen Tilburg.
Naast de overige prijzen, doneerde een groot aantal golfclubs gratis greenfee vouchers voor de loterij, waarvan de opbrengst ook gaat naar de goede doelen.

Winnaar LF2017

 

 

 

  Op de foto de Winnaar van de Landelijke Finale 2017 Peter Boonstoppel met de winnaar van 2016 Jef Michielsen.

 

 

 

 

 

Beste Golfer LF2017 

 

 

 

 

  De Beste Golfer 2017 Adrie Arts

 

 

 

Terug naar Wedstrijdprogramma en Uitslagen