Old Grand-Dad Golfclub Nederland

2018 37 Golfclub Texelse small 003

Jan, Jans en de kinderen

Jan, Jans en de Kinderen wedstrijd op Texelse
2018 37 Golfclub Texelse small 003

 

De Texelse clubconsul Geert Donga organiseerde vorig jaar voor de eerste keer de zogenoemde Jan, Jans en de kinderen- wedstrijd.

Bedoeld om middelen te werven om het onderhoud veilig te stellen van de prachtige duo-fiets, vorig jaar geschonken aan het Bliedhuus door de stichting Old Grand Dad. Ook dit jaar wilde hij die vorig jaar zo succesvol verlopen activiteit herhalen. Maar toen kwam……inderdaad. Toch heeft Geert doorgezet en ondanks de volle agenda van de Texelse heeft hij voor 28 augustus deze bijzondere funwedstrijd op de wedstrijdkalender gekregen. Graag nodigen Geert en zijn opvolger Henk Griffioen regioconsul Richard van Zelst met al zijn clubconsuls van de regio Noord West uit om mee te doen.
De wedstrijd kent een Shotgun-start. Gespeeld wordt in 4 bal-flights op de Par 3 holes en de eerste 9 van de grote baan. Deelname kosten € 5,= p.p. Er zijn veel en zeer leuke prijzen, waarbij OGD stichtingsbestuurder Ed Eelman – verwoed sportvlieger – als bijzondere prijs een rondvlucht boven het mooie eiland Texel in het vooruitzicht stelt.

Aanmelden kan bij Geert Donga. (Telefoon 06-47955597)