Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Logo OGD zwart transparant

Nieuw OGD logo en huisstijl

OGD moderniseert logo en huisstijl met dynamisch en krachtig ontwerp 
Logo OGD zwart transparant 

Onze stichting Old Grand-Dad heeft een nieuw logo. Door de opvallende plaatsing van het silhouet van een golfer in combinatie met onze naam, is een simpel en krachtig beeld ontstaan van een actieve en dynamische organisatie.

En dat is precies wat wij zijn, zodat ook de aankomende generatie grootvaders zich aangesproken voelt via de golfsport middelen te verzamelen om projecten voor de gehandicapte jongeren mogelijk te blijven maken.

De stichting kiest voor directe invoering bij het gebruik van mail- en briefverkeer, terwijl ook de header van onze website – zie hierboven – al is aangepast. In de nieuwe huisstijl valt naast het nieuwe logo ook het consequente gebruik van één lettertype – de Verdana – op.
In de loop van volgend jaar zullen ook de OGD merchandise producten, zoals golfballen, caps, glazen e.d. worden aangepast.

Varianten

Logo OGD DIAP blauw Logo OGD DIAP zwart

Bij briefpapier en mailverkeer wordt uitsluitend gewerkt met het zwart-wit formaat, maar afhankelijk van de “drager’van het beeldmerk kan ook worden gevarieerd met blauw-wit, terwijl beide kleuren ook in diapositief gebruikt kunnen worden. (Zie hierboven)

201115 Briefpapier OGD Verdana blanco 01

 Voorbeeld briefpapier

De transparante versie leent zich prima voor gebruik met foto’s als achtergrond, zoals te zien op de header van deze site.


HeaderOGD2020

Binnenkort zal de gehele organisatie worden geïnformeerd en kunt u via uw club- en regioconsul nadere informatie krijgen over eventueel gebruik van het logo bij club- en promotie activiteiten.