aangepast logoOGD

 

                    Persbericht

 

 

Peter Boonstoppel Wassenaarse Golfclub Rozenstein nipt

       ‘Best Golfende Grootvader 2017’

Grootvaders schenken gehandicapte sportende jeugd ruim € 2.250.000

Na een sidderende eindspurt op de Heemkerkse Golfclub mag Grootvader Peter Boonstoppel van de Wassenaarse Golfclub Rozenstein zich de ”Best Golfende Grootvader van Nederland 2017” noemen.
Runner-up Leo Vermeer van Golfclub ‘De Hooge Rotterdamsche’ in Bergschenhoek maakte het de winnaar knap lastig door met eveneens 37 stableford punten binnen te komen. Peter won nipt door 1 punt meer te scoren op de laatste 9 holes.

Klik hier voor het uitgebreide verslag

Promotiefilm

Ter gelegenheid van het lustrum van 2014 heeft de Filmgroep Centrum NL een promotiefilm over de Old Grand Dad Club Nederland gemaakt. Hierin komen de beide facetten van de stichting duidelijk in beeld. De filmgroep bestaat uit de heren Hans Donker, Wim Kok, Gerard Verschraagen en Roel Schuil - zelf een golfende grootvader-donateur. Deze filmgroep maakt films ter ondersteuning van de activiteiten van niet-commerciele instanties, die lichamelijk of geestelijk welzijn van de medemens willen bevorderen.

Contactpersoon filmgroep:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klik hier om de film te starten