Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Bilderberg Hotelbonnen vallen in de smaak

Net als vorig jaar hebben we van de Bilderberg Hotelgroep bij alle tien onze regionale en landelijke Old Grand-Dad wedstrijden cadeaubonnen mogen verloten onder de deelnemers.

Dit eendaagse hotelarrangement voor twee personen (diner-overnachting en ontbijt) werd bij de regiowedstrijd op Spaarnwoude gewonnen door onze oud clubconsul van Purmerend, Theo van Emmerik. Hij maakte een leuk kort verslag dat we hieronder graag afdrukken.

 Hier het verslag dat Theo er van maakte: 

Dankzij een voucher van de Old Grand Dad die ik mocht ontvangen op de regiofinale van Rem Komen (regioconsul) voor een eendaags arrangement incl. logies, diner en ontbijt in een van de Bilderberg hotels in Nederland.

Wij hebben gekozen voor het kasteel Vaalsbroek vlakbij Duitsland en België en een ruim aanbod aan golfbanen en mooie musea. Met uitzonderlijk mooi weer hebben wij vrijdag 18 augustus 18 holes gespeeld op de mooie parkbaan Golf &. Country club Hoenshuis met handicart.

Het hotelarrangement hadden we verlengd met 2 nachten om op zaterdag 19 augustus de bijzondere bergachtige lus van Les Viviers van de 45 holes van golfclub Henri Chapelle te spelen met alweer prachtig weer en gelukkig met buggy.

Omdat ik invalide ben kon ik 5 holes niet afronden. De zeer steile hellingen, waarbij de buggy alleen op het pad mocht rijden, zorgden vaak voor een te grote afstand naar de bal, zodat ik die niet kon spelen. Dat was jammer.

Zondag 20 augustus hebben we een cultuurdag gemaakt naar Aken met bezoek aan de Dom en het museum Suermondt Ludwig en daarna naar het prachtige museum de Schat van Simpelveld. Een oud nonnenklooster maar zeer de moeite waard.

Maandagmorgen hebben we op de prachtige heuvelachtige club de Golf Mergelhof gespeeld in een zeer fraaie omgeving met buggy.

Het weer was het hele weekend schitterend, dus dat was gewoon geluk hebben en maandagmiddag zijn we weer huiswaarts gereden na dit prachtige weekend.

Dit was dan mijn korte verslag met een hartelijke groet,

Theo van Emmerik,
Ex-consul Burggolf Purmerend