Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Enthousiaste Consuls genieten op zonovergoten Kennemer

Zoals al sinds de oprichting van Old Grand-Dad ieder lustrum traditie is, verzamelen zich bijna 100 voornamelijk Old Grand-Dad clubconsuls zich op de absolute topbaan De Kennemer Golfclub in Zandvoort. Hier, waar het allemaal 50 jaar geleden begon, spelen ze allemaal om de felbegeerde Jelle Tjaden Trofee. De meest prestigieuze trofee die een consul kan winnen.

De redactie is volop bezig om een uitgebreid verslag en fotoreportage te maken van deze prachtige golfdag, maar we willen hier en nu vast de uitslag presenteren.

Het is een nek aan nek race geworden, die uiteindelijk met 1 Stableford punt meer gewonnen is door Ad Nelemans van Princenbosch. Hij verdubbelde daarmee zijn overwinningen in deze belangrijke strijd, want won al eerder in 2021, toen op de Eindhovensche.
Heel spannende was ook de strijd om de tweede plaats. Martin Weeda (Drentsche), al drie keer tweede, verzamelde 38 punten, evenals Douwe Pals (Anderstein). Reglementair beslist dan de beste score op de tweede negen. Martin speelde die beter dan Douwe en werd daarmee maar liefst voor de vierde keer tweede.
Klik hier voor de uitslag
Klik hier voor het Fotoalbum
Klik hier voor het verslag van Sikko Hulzenga