Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Paul Versluis verovert Jelle Tjaden Trofee op frisse consul dag

                                                    

 

Soms wat guur, af en toe een kleine regenbui, maar verder een mooie consul dag op de baan van De Loonsche Duynen nabij Kaatsheuvel.
De dag begint met Brabantse gastvrije ontvangst waarbij naast de koffie en thee het befaamde verse Brabantse worstenbroodje uiteraard niet ontbreekt.
Ruim tachtig clubconsuls verzamelen zich voor een presentatie door voorzitter Jan de Vries, die namens het bestuur allen verwelkomt, in het bijzonder de nieuwe clubconsuls. Vervolgens volgt een uitleg van de zaken die in de winterperiode zijn aangepakt. Onder andere de gesprekken met NGF en ANWB Golf, waarbij die laatste een geheel nieuwe Old Grand-Dad afdeling ook de niet clubgebonden golfende grootvaders wil lokken OGD donateur te worden.

Naast een blik op de gezonde financiën krijgen de consuls ook een duidelijk beeld van het verloop van een succesvol 2022 wat betreft de ontvangen donaties en de daarmee gefinancierde vele succesvolle projecten.

Een belangrijk onderdeel van de presentatie is vervolgens de start van een brede wervingscampagne, met belangrijke rollen voor zowel de clubconuls als het bestuur om met name jonge grootvaders te betrekken bij onze acties voor de goede doelen.
Ook bestaande donateurs worden opgeroepen clubconsuls te tippen over kandidaten die wij graag bij Old Grand-Dad willen verwelkomen.

Peter van Mens, onze onvermoeibare fotoverslaggever maakte weer een mooie reportage, die via de link hierna te zien is.
https://myalbum.com/album/UXNUbZdWpsbK39/

De na de presentatie aansluitende wedstrijd werd met een fraaie score van 40 Stablefordpunten gewonnen door Paul Versluis, regioconsul van de Regio Zuid West, die na een periode van blessures een geweldige comeback bekroonde met de winst van de fel begeerde Jelle Tjaden Trofee. Klik hier voor de uitslag. 230320 Uitslagen OGD Consuldag 2023