Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Til-Lift voor de vrienden van SailWise

Bij een bezoek eind augustus ging Albatross Clubconsul Pieter Koenraads  met de Vrienden van Sailwise uit Breda en een klas jonge studenten met een beperking op bezoek bij Sailwise. “De jongeren hebben ons overgevaren naar het watersporteiland Robinson Crusöe. Daar mocht ik de Cheque overhandigen aan Renske Rietbergen en is de op afstand bedienbare elektrische tillift in gebruik genomen.”, aldus Pieter.
Sailwise denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Deze middag heeft heel veel indruk op Pieter gemaakt. Met heel veel blije gezichten en inspiratie om weer nieuwe projecten te vinden.

SailWise organiseert actieve watersportvakanties voor jongeren met een beperking. Op het watersporteiland Robinson Crusöe kunnen kinderen die gebruik maken van een rolstoel toch actief zeilen en kanoën. Vaak gaan ze dan uit de rolstoel in een speciale stoel in de boot. Om dit veilig en comfortabel te laten gebeuren, wordt er gebruik gemaakt van een tillift. De Golfende grootvaders van Old Grand-Dad hebben de aanschaf van een tweede tillift mogelijk gemaakt, waardoor de jongeren niet zo lang meer hoeven te wachten om de trip van de wal naar de boot te maken. Hierdoor kunnen ze langer varen en nog meer genieten van hun watersportvakantie!