Old Grand-Dad Golfclub Nederland

IMG 1636

Regiowedstrijd Centrum West op Rozenstein succesvol verlopen

Regiowedstrijd Centrum-West op GC Rozenstein 12 juli
Catering in de baan lost ruimteprobleem clubhuis prima op
Verslag André Pont Regioconsul Centrum West

De voorbereidende besprekingen met de vertegenwoordigers van GC Rozenstein, clubconsul Floor van der Feltz en de assistent-consul Ad van den Bergh, verliepen op uitstekende wijze. Snel werd duidelijk dat er in het clubhuis onvoldoende ruimte was om de 84 deelnemers op veilige wijze te kunnen plaatsen. Dus geen shotgun.

Nu werd het een start op hole 1 en hole 10. Meer spreiding van de deelnemende grootvaders. De catering zou gaan plaatsvinden op 2 plaatsen in de baan.

Op maandagmorgen de 12e juli was de wedstrijdtafel nauwelijks ingericht (ruim 1 uur voor de eerste start) of de eerste grootvaders stonden vrolijk te wachten.

Na het checken van de laatste handicaps e.d. werd er koffiegedronken met iets zoets. Ook kon men nog een extra donatie doen voor de Old Grand Dad. Toch nog goed voor 135 euro.

Ondanks alle natte weersvoorspellingen was het heerlijk golfweer. Helaas hadden de laatste twee flights nog even last van een buitje. De baan lag er uitstekend bij. Toch was het hard werken voor de spelers op de veelal voor hen onbekende baan.  

Na ongeveer drie kwartier en na 3 uur van de starttijd was er een rustplaats ingericht. In of bij de partytent werden de grootvaders op uitstekende wijze ontvangen door de gastheren. Hier konden zij dan even rustig genieten van een hapje en een drankje.

Na afloop van de wedstrijd was er volop ruimte op het terras om nog even gezellig na te praten.

De wedstrijdleiding voerden zelf alle scores in van de deelnemers in het wedstrijdsysteem. Hierdoor kon direct na binnenkomst van de laatste grootvader de uitslag worden bepaald. Het had niet spannender kunnen zijn. Maar liefst vijf deelnemers hadden 36 Stableford punten. Uiteindelijk bleek de beslissing pas te zijn gevallen met de score op de laatste hole.

Er was vooraf besloten om geen prijsuitreiking te houden, maar toen bleek dat de uiteindelijk regiowinnaar nog zat na te genieten op het terras werd alsnog op feestelijke wijze de bokaal uitgereikt aan Coen Vermeer van de Noordwijkse golfclub.

Tenslotte alle dank aan het bestuur van GC Rozenstein voor het beschikbaar stellen van de baan en de catering voor de uitstekende verzorging van alle grootvaders.

IMG 1636  IMG 3909  IMG 4516

                                                                                  clubconsul Floor van der Felts (L) en assistent-consul Ad van den Bergh (R)

IMG 4512     IMG 4516
Stijlvolle eindstand na geslaagde afslag

IMG 4521   IMG 4528   IMG 4530

IMG 3923    IMG 4532
Winnaar Coen Vermeer Noordwijkse

IMG 4538   

Totaaluitslag   Brutouitslag