Old Grand-Dad Golfclub Nederland

RegioZOGulbergen

Regiowedstrijd ZO 2015

RegioZOGulbergenRegiowedstrijd Zuid Oost 2015

Regio Wedstrijd Regio ZO is op De Gulbergen op 23 juli 2015

Op een zonovergoten donderdag in juli werden ruim 80 OGD grootvaders op zeer gastvrije wijze ontvangen door Gulbergen’ s clubconsul Jan van Toor. Samen met een team club vrijwilligers, die later op de dag alle golfers via een unieke buggy dienst naar het hoogste punt in de zeer uitdagende baan zouden brengen, werkte hij op vlotte wijze de uitgifte van de scorekaarten af en vergastte al zijn gasten op een ruime keuze van heerlijk gebak bij de koffie.
De Gulbergen ligt vlak bij Eindhoven en is gesitueerd rond een voormalige vuilstort, die op een zeer vakkundige wijze getransformeerd is tot een van de meest uitdagende golfbanen van de streek. Eenmaal boven, is het, zeker bij mooi weer, een genot om het weidse panorama dat je hier 360 graden in het rond kunt bewonderen, te genieten. Het is wel zaak hier een goede course management te hanteren, want fouten leiden hier al snel tot slechte scores.
De spelers waren echter in grote mate in goeden doen, want de scores waren uitzonderlijk goed. Om te winnen waren voor winnaar Loek Laurier van Bleijenbeek maar liefst 42 Stableford punten nodig, nummer 2 Huub Everaerts van De Peelse kwam binnen met 40 punten, net voor Gerard Hollemans van Geijsteren, die met 39 punten derde werd. Bestuur afgevaardigde Gerrit Horlings was, ondanks de trage flight waarin hij speelde, goed op dreef en bezette met 38 punten de derde plaats in het sterke veld, waarin menig single handicapper zijn uiterste best deed de beste golfer van de dag te worden, een strijd die gewonnen werd door Paul Swinkels van Crossmoor. Verder waren er maar liefst vier spelers die met 37 punten de vierde plaats moesten delen. Wanneer de spelers deze vorm in Heelsum weten vast te houden, belooft de delegatie van Regio ZO een stevige gooi te doen naar de landelijke hoofdprijzen.

Klik hier voor de fraaie fotoserie gemaakt door Frans Blom

Op de foto in het midden de winnaar Loek Laurier met links Jan de Vries, regioconsul en rechts clubconsul Jan van Toor     

RegioZO2De uitslag van de Regio Wedstrijd Regio ZO op De Gulbergen (Nuenen)                                                                              

1 Loek Laurier 25,9  42 Bleijenbeek
2 Huub Everaerts 18,5  40 De Peelse
3 Gerard Hollemans 29,7  39 Geijsteren
4 Gerrit Horlings 15,1  38 Edda Huzid
5 Gerard Noordman 29,9  37 Tongelreep
6 Frits Brouwer 32,7  37 De Peelse
7 Cas Janssen 13,8  37 Bleijenbeek
8 Leo Noordhuizen 15,5  37 Gulbergen
9 Hans-Robert Schwalbach 16,1  36 Eindhovensche
Beste Golfer Paul Swinkels 9,3  35 Crossmoor (zie foto)RegioZOBG

 

Terug naar Regiowedstrijden 2015