Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Schenkingen 2024

In 2024 heeft OGD aan onderstaande instellingen een schenking toegekend.

Tot nu toe is in 2024 aan 7 projecten een bijdrage geleverd voor een totaal bedrag van € 24.000,= 

Klik op het nummer en u krijgt meer informatie (indien beschikbaar) over de schenking.

Nummer
Begunstigde instelling
Te besteden aan
De donatie is een initiatief van
2024-07 SO/SVO St. Jan Babtist in Kerkrade, een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen en kinderen met een beperking. € 2.500,= Sponsoring van de medailles voor de 1500 deelnemers van ProjectK4 trappen/klim loop. Regioconsul ZO Tonny Duisters.
2024-05 Kvv Quick Boys en de Dirk Kuyt Foundation, die zich sterkt maakt om mensen met een beperking ook te laten sporten. € 2.500,= Financiële steun voor de organisatie en aankleding van de 1 Km “Run aan Zee” in Katwijk voor kinderen  met een beperking uit regio Duin- en Bollenstrek. Regioconsul André Pont.
2024-05 Wijk- en Speeltuinvereniging Stadspolder in Dordrecht wil ook de mindervalide kinderende de gelegenheid geven om met anderen kinderen samen te kunnen spelen. € 3.000,= Als donatie voor specifiek speeltuig voor de minder valide kinderen. Rien Schippers, Consul Merwelanden en Regioconsul Centr. Zuid Jacques Remmen.
2024-04 Tyitylschool de Sprienke in Goes biedt specialistisch onderwijs op maat voor leerlingen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking en of chronische somatische aandoeningen. € 3.000,= Voor de aanschaf van spelmateriaal voor de beweeggroep. Piet Meulpolder, Consul GV Reimerswaal  en  Paul Versluis Regioconsul ZWn.
2024-03 De Stichting Petralien in Hattem beoogt de ontwikkeling, het welbevinden en geluk van kinderen met een beperking te bevorderen. € 3.000,= Voor de aanleg van een  belevingstuin waar in kinderen met een  beperking in staat worden gesteld zich te ontspannen en de  werkelijkheid om zich heen te ervaren. Particulier initiatief van de Ouders van Petralien met medewerking van Roeland de Wilde clubconsul van Hattem.
2024-02 De Special Olympics Nationale Spelen zijn het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. € 7.500,= Als bijdrage aan de organisatie van het golftoernooi, in dit multi-event, op de baan van Prise d’Eau. Regioconsul Centr. Zuid Jacques Remmen en Ton Peters consul op Prise d’Eau.
2024-01 Stichting Ronald McDonals Kindervallei is een vakantiehuis voor tijdelijk verblijf van familieleden en/of verzorgers van kinderen die in  het Zuyderland MC of in het Adelante revalidatiecentum worden behandeld. € 2.500,=  Bijdrage om de jonge gasten van de Kindervallei te kunnen laten zwemmen in het Geusseltbad in Maastricht. Henk Dresens.