Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Logo OGD 2020 zwart transparant 1 cm hoog kopie 2

Stichting aangepast sporten Kampen

Toegekend € 1.000, –
Bijdrage aan de organisatie van een zaalvoetbal toernooi.

Verslag jaarlijkse G zaalvoetbaltoernooi

editie 2024   

Editie 2024 kent alleen maar winnaars

Afgelopen zaterdag 20 april organiseerde de Stichting Aangepast Sporten Kampen weer het jaarlijkse G zaalvoetbaltoernooi in sporthal Cellesbroek. In totaal waren 9 teams actief, waaronder drie teams van SAS Kampen. Door de deelname van het Duitse team SV Rees kende de editie 2024 ook weer een internationaal karakter.

Er werd gespeeld in een halve competitie zodat alle teams met elkaar de strijd konden aangaan. De onderlinge verschillen waren klein, zodat elke wedstrijd een spannend karakter had. Aan het eind van de dag bleek het team van Flevo Boys uit Emmeloord de meeste punten te hebben behaald en zodoende de winnaar werd van het toernooi.

Maar omdat meedoen en sportiviteit de uitgangspunten zijn van het toernooi gingen alle deelnemers met een medaille naar huis en kenden we louter winnaars.

Twee speelsters van SAS Kampen gingen nog met een individuele prijs naar huis. Sanne van de Broek werd de winnaar van de traditionele penaltybokaal en Annemieke van der Voorn werd uitgeroepen tot keeper van het toernooi.

Als Stichting Aangepast Sporten Kampen kijken we terug op een geweldig geslaagd evenement.