Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Animaatjes dagobert duck 24932

Tevreden Penningmeester

Tevreden penningmeester geeft meer uit dan er binnen komt
Animaatjes dagobert duck 24932gerrithorling

Dat hoor je niet vaak. Een penningmeester die tevreden is

omdat hij meer heeft mogen uitgeven dan hij ontving.  Toch is onze schatbewaarder Gerrit Horlings een zeer tevreden man. Maar liefst ruim € 180.000, = kon hij afgelopen jaar uitkeren aan projecten, terwijl hij – waar hij overigens ook heel tevreden over is – meer dan € 160.000, = ontving van de 6.000 donerende grootvaders. Dat was meer dan vorig jaar, waardoor de gemiddelde donatie met een halve euro steeg van € 25,93 naar € 26,50.
Zijn tevredenheid komt voort uit het feit dat de OGD de laatste jaren vaak minder wist uit te geven dan dat erbinnen kwam. En we willen nu juist zo graag goede projecten ondersteunen. Dat is dit jaar dus prima gelukt.
Jaarverslag 2019
Dit en nog veel meer is allemaal te lezen in het jaarverslag 2019 dat Gerrit voor de laatste maal in zijn ruim 17-jarige carrière als OGD-penningmeester heeft opgesteld.
Lees daarin ook over de bijzondere schenkingen die gedaan werden, zoals Golfclub Lauswolt die de greenfee van de regiowedstrijd die bij hen gespeeld werd, terugstortte op de OGD-rekening, of de grootvader van De Woeste Kop die als cadeautip bij zijn 80-jarige verjaardag de OGD tipte en daarmee maar liefst € 2315, = over kon maken naar onze stichting.
Binnenkort wordt het jaarverslag gepubliceerd.