Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Speciale Lustrum Projecten gestart

In dit voor Old Grand-Dad bijzondere lustrumjaar (50 jaar) worden in alle 8 regio’s bijzondere projecten ondersteund. Immers, wanneer je jarig bent dat trakteer je. Clubconsuls, samen met hun regioconsuls, hebben voor dit doel bijzondere projecten gezocht en gevonden.

In de regio Noord West, die als eerste op 24 juni hun wedstrijd op de West Friese Golfclub speelden, werd aan de stichting Sailwise een gloednieuwe boot geschonken.
Bijzonder daarbij was dat aan alle ruim 800 donateurs van deze regio gevraagd was een originele naam voor de boot te bedenken.  Ton Hertog, clubconsul van De Kogge, bedacht de winnende naam DOLFIJN.

Het Noord-Hollands Dagblad, publiceerde een mooi en informatief artikel over deze voor Sailwise zo belangrijke nieuwe aanwinst.

Intussen heeft de Dolfijn zijn maidentrip in het open water gemaakt. Tot grote tevredenheid van de jonge opvarenden. Kortom, een zeer geslaagd project.

Een verslag, de uitslag en een fotoreportage van deze golfwedstrijd vind je onder de Tab Wedstrijden.

Regio Centrum Zuid steunt golftoernooi Special Olympics

In de regio Centrum-Zuid, waar de wedstrijd nog gespeeld gaat worden, is bijvoorbeeld het golftoernooi, onderdeel van de Special Olympics, met een grote donatie ondersteunt.
Deze bijzondere olympische spelen, een fenomeen in de regio Breda – Tilburg, worden op meerdere locaties en in meerder takken van sport gespeeld. Het speciale golftoernooi, over twee dagen, werd gespeeld met de hulp van de G-commissie van golfclub Prise d`Eau in Tilburg.