Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Jan_de_Vries__Consuldag_2021_EGC_kopie.jpg

Voorzitter Helgert draagt stokje over aan Jan

Jan de Vries opvolger Helgert van Raamt als OGD-voorzitter

 Jan_de_Vries__Consuldag_2021_EGC_kopie.jpg

OGD is 2022 gestart met een voorzitterswisseling. Helgert van Raamt heeft na dertien jaar het voorzittersstokje overgedragen aan Jan de Vries (Crossmoor). Helgert was sinds 12 februari 2009 OGD-voorzitter. 

                                            

OGD heeft voor Jan weinig geheimen. Jan kent OGD als geen ander. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar alle geledingen van Old Grand-Dad doorlopen. Als kersverse grootvader was hij eerst gewoon donateur-grootvader, vanwaar hij opklom tot Clubconsul van Crossmoor. Sinds januari 2011 behartigde Jan als Regioconsul Zuid-Oost de belangen van OGD in die regio. Daarnaast was hij al enkele jaren websiteredacteur.

Als laatste onderdeel van zijn imposante OGD-carrière zit Jan de Vries nu vanaf januari 2022 het vijf-mans OGD Bestuur voor.

Jan wordt in zijn bestuur bijgestaan door Cees Verkerk als secretaris, Jan Moen als penningmeester en Jan Orie als Bestuurslid Projecten en de verse kracht Dirk van Kappen van De Kennemer als Bestuurslid Golf.
Om Cees Verkerk de gelegenheid te geven te herstellen van een flinke operatieve ingreep, neemt Carlo Schuengel, die al eerder secretaris was, tijdelijk het secretariaat waar.

Jan de Vries liep zich de laatste maanden al warm en is nu druk bezig zich voor te bereiden op zijn nieuwe taken.